How gömme rezervuar can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

This website is employing a security provider to shield alone from on-line attacks. The action you simply done activated the security Option. There are plenty of steps that can induce this block together with publishing a specific phrase or phrase, a SQL command or malformed info.

This Web site is employing a safety assistance to guard itself from on line attacks. The motion you just done triggered the security Option. There are lots of actions that might result in this block like publishing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed details.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından gömme rezervuar alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

You are able to email the website owner to allow gömme rezervuar servisi them to know you were blocked. Please include Anything you were being accomplishing when this webpage came up as well as the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this web page.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Mersin gömme rezervuar gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve model gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

gömme rezervuar servisi Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğBritish isles su girişine filtre takılması

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak gömme rezervuar suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube practical experience and our hottest options. Find out more

Report this wiki page